perjantai 27. syyskuuta 2013

Suppilovahveropastaa

Tässä ajankohtainen pastaohje. Metsät ovat suppiksia pullollaan, mutta tähän käy toki kuivatutkin suppikset.

Tarvitaan vajaa 100gr kuivattuja suppilovahveroita. Ne pitää liuottaa vedessä puolisen tuntia ennen käyttöä.Tai siis tuoreita. Ihan kuinka vaan. TUoreita sitten hiukka enempi.
1 sipuli pieneksi pilkottuna
2- valkosipulin kynttä
1 tlk tomaattimurskaa
valkosipulituorejuustoa n. 100gr, enempikin, maun mukaan
hunajaa ripaus
tuoretta timjamia pieni hyppysellinen
maustetaan suolalla ja mustapippurilla


Kuullotetaan sipulit, lisätään sienet, valkosipuli (jota ei saa ruskistaa). Lisää tomaattimurska, mausta hunajalla, pippurilla ja suolalla. Anna muhia n. parikymmentä minuuttia. lopuksi tuorejuusto mukaan. Parasta on höyryävän kuumana, spagetin kanssa syötiin ja päälle parmesaanijuustoraastetta tietty. Apukokki teki, aivan täydellistä.

Syksy sitten tuli jälleen. Pimeä kausi edessä, jatkuva nälkä ja yöunen tarve kasvaa. Valmistaudutaan talviuneen...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Maistuis tuo täällä saaren metsäkämpälläkin. Pitää pitää tuo grilli ulkona talvellakin ja laittovärkit sisälläki kunnossa jos sattuman varaista laitettavaa syntyis täällä saaren puolella.

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...