Tässä ajankohtainen pastaohje. Metsät ovat suppiksia pullollaan, mutta tähän käy toki kuivatutkin suppikset.
Tarvitaan vajaa 100gr kuivattuja suppilovahveroita. Ne pitää liuottaa vedessä puolisen tuntia ennen käyttöä.Tai siis tuoreita. Ihan kuinka vaan. TUoreita sitten hiukka enempi.
1 sipuli pieneksi pilkottuna
2- valkosipulin kynttä
1 tlk tomaattimurskaa
valkosipulituorejuustoa n. 100gr, enempikin, maun mukaan
hunajaa ripaus
tuoretta timjamia pieni hyppysellinen
maustetaan suolalla ja mustapippurilla
Kuullotetaan sipulit, lisätään sienet, valkosipuli (jota ei saa ruskistaa). Lisää tomaattimurska, mausta hunajalla, pippurilla ja suolalla. Anna muhia n. parikymmentä minuuttia. lopuksi tuorejuusto mukaan. Parasta on höyryävän kuumana, spagetin kanssa syötiin ja päälle parmesaanijuustoraastetta tietty. Apukokki teki, aivan täydellistä.
Syksy sitten tuli jälleen. Pimeä kausi edessä, jatkuva nälkä ja yöunen tarve kasvaa. Valmistaudutaan talviuneen...
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
perjantai 27. syyskuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
1 kommentti:
Maistuis tuo täällä saaren metsäkämpälläkin. Pitää pitää tuo grilli ulkona talvellakin ja laittovärkit sisälläki kunnossa jos sattuman varaista laitettavaa syntyis täällä saaren puolella.
Lähetä kommentti