keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Paistetut muikut

Tästä en kuulemma saa kirjoittaa, että olisin itse tehnyt. Lapsonen halusi muikkuja ja saikin, kunhan itse teki, henkisellä tuella.
Kaupasta saatiin valmiiksi perattuja tuoreita muikkuja puolisen kiloa.
Lisäksi tarvitaan kananmunaa 2 on riittävä, sekoitettuna yhteen astiaan, toiselle lautaselle ruisjauhoja, maustetaan suolalla ja valkopippurilla.
Paneroidaan, eli ensin käytetään kananmunassa, pyöräytetään jauhoissa ja sitten paistetaan pannulla molemmin puolin-voissa tietenkin...muikku on niin pieni kala, että sen voi syödä ihan kokonaan, tai sitten jättää rangan syömättä, jos haluaa hienostella. Makuasioista ei voi kiistellä Meidänkin perheessä molempia tapoja näkee.
Ihan parastahan tämä on siis perunamuusin kanssa.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...