torstai 27. marraskuuta 2014

Äijäruokaa, eli makkaraspydäri ja syksyn värejä

 Sain kuulla jotain marinaa kevyistä ruoista, joten duunailin spydärin, josta ei tarvinnut marista. tähän keitetään perunoita jotakuinkin kypsiksi. Taisin laittaa n. 1.5kg. Keittämisen jälkeen kuorin ne.
Lisäksi kipaisin kaupasta ostamaan pari ulkofilepihviä, naudan. Sekä paketillisen chorizo-nakkeja. kasvisosuuteen tulee 1 punainen chili, siemenet poistettuna, 1 iso sipuli pilkottuna, jalopenoja purkista sen verran, kuin haluaa, sekä kirsikkatomaateja.
Pihvit paistetaan mediumiksi, sen jälkeen, kun ne on ensin maustettu suolalla ja mustapippurilla. Tämän jälkeen ne pilkotaan mukavan kokoisiksi. Nakit viipaloidaan,  ja paistetaaan pannulla.
Sipuli, chili ja jalopenot käytetään pannulla.
Lopuksi paistetaan perunat ja lisätään kaikki muut ainekset sinne. Maustetaan suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla. Lopuksi kirsikkatomaatit mukaan. Päälle vielä paistetaan kananmuna pannulla ja siinä se, ei jäänyt nälkä...
Yllä syksyisiä värejä mereltä.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...