Sain kuulla jotain marinaa kevyistä ruoista, joten duunailin spydärin, josta ei tarvinnut marista. tähän keitetään perunoita jotakuinkin kypsiksi. Taisin laittaa n. 1.5kg. Keittämisen jälkeen kuorin ne.
Lisäksi kipaisin kaupasta ostamaan pari ulkofilepihviä, naudan. Sekä paketillisen chorizo-nakkeja. kasvisosuuteen tulee 1 punainen chili, siemenet poistettuna, 1 iso sipuli pilkottuna, jalopenoja purkista sen verran, kuin haluaa, sekä kirsikkatomaateja.
Pihvit paistetaan mediumiksi, sen jälkeen, kun ne on ensin maustettu suolalla ja mustapippurilla. Tämän jälkeen ne pilkotaan mukavan kokoisiksi. Nakit viipaloidaan, ja paistetaaan pannulla.
Sipuli, chili ja jalopenot käytetään pannulla.
Lopuksi paistetaan perunat ja lisätään kaikki muut ainekset sinne. Maustetaan suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla. Lopuksi kirsikkatomaatit mukaan. Päälle vielä paistetaan kananmuna pannulla ja siinä se, ei jäänyt nälkä...
Yllä syksyisiä värejä mereltä.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti