lauantai 1. marraskuuta 2014

Kanaa paneroituna parmesaanilla ja pestopastaa

Mitenkä kokkaaminen voi olla näin helppoa? ja ruoka hyvää?
Pestopastaan tarvitaan pastaa ja yläripylläri -pestoa. Laiskana ihmisenä ostan molemmat kaupasta. osin enemmän olen alkanut ostamaan tuorepastaa, mutta tässä, kuten kuvasta näkyy, on käytetty spagettia. Ja sitä tarvitaan paljon. Keitetään, al dente, lisätään purkki vihreää pastaa ja sekoitetaan. jos purkki tuntuu liialta, laita vähemmän. Mä ajattelin van niin, että kun ei sitä pestoa sitten tule muuten käytettyä, niin laitoinpa kaikki.

kana paneroidaan siten, että ostin fileitä, jotka sitten leikkelin sopivan kokosiksi palasiksi, laitetaan astiaan, maustetaan suolalla ja mustapippurilla. Sitten otetaan pari kananmunaa, vatkataan vähän, laitetaan lautaselle ja kanat pyöräytetään kanmunassa. Tässä vaiheessa on jo raastettu parmesaania, sellainen 150 gr ja pyöräytetään palata parmesaanissa.. Sitten vaan pannulle öljyä, ja palata siihen paistumaan, kun on valmista, sekoita pasta ja kana keskenään ja koristele basilikalla. Semmottis

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...