No onpas nyt tullut taukoa. Eikä edes mitään selkeää syytäkään. Ruokaa olen kyllä tehnyt aiempaan tapaan, keittokirjojakin tullut muutama hankittua. Ehkäpä olen odottanut kevättä niin intensiivisesti, etten ole muuta kerennyt tekemään?
toisaalta inhottava yskä on osin vienyt voimia ja innostusta kaikelta. Jospa nyt pikkuhiljaa alkaisa laantua.
Tässä kuitenkin hyvä tapa jalostaa kanaa.Ja mihinkäpä parmesaanijuusto ei sopisi? Ja kukaanhan ei osta niitä valmisraasteita, eihän?
tähän tulee kananpaloja n. 500-600gr.
Lisäksi pieni pöräys voita
Valkosipulin kynsiä 5-6
Parmesaania 200-300gr rasteena
3dl kermaa
Heitä uunivuokaan vähän voita, heitä se uuniin, jossa on 200 astetta siis se vuoka.-muutaman minuutin, jotta voi sulaa. Heitä kanafileet vuokaan, purista valkospuli, raasta parmesaani, sekoita se kerman kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla, myllystä.
heitä tämä mössä kananpalojen päälle. Ekäpä vielä jokunnen basilikan lehtikin?
180-200 astetta uuniin sellainen 40 minuuttia. Tarjoa riisin kanssa.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Nämä tein jo aikaisemmin ja ohjeet ovat Hellapoliisin kirjasta. Piirakat tein luokan juhliin ja hyvin tekivät kauppansa. Kana-feta-pesto...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti