sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Meksikolaistyyppinen kana-nachopata

Hyvä lauantairuoka, lisäksi helppo tehdä.
Tarvitaan kanafileitä yksi paketti, leikkaa suikaleiksi
Lisäksi tacomaustetta maun mukaan
Tomaattisalsaa 1 purkki, medium (tai maun mukaan)
1 tlk kidneypapuja
1 tlk valmista juustokastiketta (ei tarvitse käyttää kaikkea, jos ärsyttää. mä laitan yleensä kaikki, mitä niitä loppuja säästelemään, kun ei niitä kuitenkaan mihinkään käytä...)
jalopenoja jnkv
valkosipulin kynttä 3-4
emmental-juustoraastetta
Nachoja 1 pieni pussi (200gr)
Pistä kanat pannulle paistumaan öljyyn, mausta tacomausteella, hieman mustaa pippuria ja suolaa mukaan. Ruskista kanat, lisää purkillinen tomaattisalsaa ja huuhdellut kidneypavut sekä purista sekaan valkosipuli.
Sitten suurehko uuninkestävä astia, jonka pohjalle levitetään nachot, sitten kanasysteemi, tämän päälle valmis juustokastike, jalopenot ja lopuksi juustoraaste. Eikun uuniin n. 200 astetta ja n. 20 minuutia. Nam. Ja tomaattisalsa, juustokastike siis sieltä maksikolaisruokien hyllystä löytyvät.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...