Hyvä lauantairuoka, lisäksi helppo tehdä.
Tarvitaan kanafileitä yksi paketti, leikkaa suikaleiksi
Lisäksi tacomaustetta maun mukaan
Tomaattisalsaa 1 purkki, medium (tai maun mukaan)
1 tlk kidneypapuja
1 tlk valmista juustokastiketta (ei tarvitse käyttää kaikkea, jos ärsyttää. mä laitan yleensä kaikki, mitä niitä loppuja säästelemään, kun ei niitä kuitenkaan mihinkään käytä...)
jalopenoja jnkv
valkosipulin kynttä 3-4
emmental-juustoraastetta
Nachoja 1 pieni pussi (200gr)
Pistä kanat pannulle paistumaan öljyyn, mausta tacomausteella, hieman mustaa pippuria ja suolaa mukaan. Ruskista kanat, lisää purkillinen tomaattisalsaa ja huuhdellut kidneypavut sekä purista sekaan valkosipuli.
Sitten suurehko uuninkestävä astia, jonka pohjalle levitetään nachot, sitten kanasysteemi, tämän päälle valmis juustokastike, jalopenot ja lopuksi juustoraaste. Eikun uuniin n. 200 astetta ja n. 20 minuutia. Nam. Ja tomaattisalsa, juustokastike siis sieltä maksikolaisruokien hyllystä löytyvät.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Nämä tein jo aikaisemmin ja ohjeet ovat Hellapoliisin kirjasta. Piirakat tein luokan juhliin ja hyvin tekivät kauppansa. Kana-feta-pesto...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti