lauantai 6. kesäkuuta 2015

Helppo piiras: pekonia ja kananmunaa, ei terveysintoilijoille

tähän tarvitaan voitaikina kaupan pakastehyllystä. Kaulitaan sitä jonkun verran, laitetaan leivinpaperin päälle uunin pellille.
Paistin pannulla käristetään pieniksi leikattua pekonia sellainen yksi paketti. Tähän voi lisätä myös sipulisilppua jos haluaa.(kuivaa pekonit talouspaperilla paistamisen jälkeen)
levitä piirakkapohjalle jknv juustoraastetta, sitten pekoni ja riko kananmunia esim 6 kpl siten, että peittävät piiraan. Päälle vielä paprikan palasia seka maustetaan suolalla ja mustapippurilla. Uuniin 180 astetta siten, että pohja on kypsää, eikä pala päältä. N. 20-30 min. tämä kyllä kelpaa mutta en suosittele joka päivä vetämään.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...