tähän tarvitaan voitaikina kaupan pakastehyllystä. Kaulitaan sitä jonkun verran, laitetaan leivinpaperin päälle uunin pellille.
Paistin pannulla käristetään pieniksi leikattua pekonia sellainen yksi paketti. Tähän voi lisätä myös sipulisilppua jos haluaa.(kuivaa pekonit talouspaperilla paistamisen jälkeen)
levitä piirakkapohjalle jknv juustoraastetta, sitten pekoni ja riko kananmunia esim 6 kpl siten, että peittävät piiraan. Päälle vielä paprikan palasia seka maustetaan suolalla ja mustapippurilla. Uuniin 180 astetta siten, että pohja on kypsää, eikä pala päältä. N. 20-30 min. tämä kyllä kelpaa mutta en suosittele joka päivä vetämään.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Nämä tein jo aikaisemmin ja ohjeet ovat Hellapoliisin kirjasta. Piirakat tein luokan juhliin ja hyvin tekivät kauppansa. Kana-feta-pesto...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti