sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Neuloosi iski

 Niinpä minäkin näihin huiveihin jotenkin innostuin, vaikka olen aina ollut varma, etten pysty. Aikaahan näissä menee ja se perussääntö, että matka on pidettävä hauskana, koska se on tärkeintä, pitää edelleen paikkaansa.
Vasemmalla taisi olla ensimmäinen kokeilu ja loppujen lopuksi tuo sujui ihan televisioneuleena, kun ensimmäiset itkut oli alussa itketty.
 Tuo oikeanpuoleinen on kaverilta saatu ohje, kun tiesi, että tykkään kirjoneuleita väkertää. Pitsit tulivat siinä ihan itsestään. Värit suunnittelin itse ja tarkoituksena oli syksyyn saada värejä. Siinä mielestäni onnistuinkin

Tämä villatakin ohje on Novitan lehdestä. Taisi olla kesää tai jotain. Outoa tässä on, että aloitetaan toisesta hihasta, jatketaan takakappale ja siitä saman tien toiseen hihaan. piti kyllä pähkiä, kun tuo hahmotuskyky ei ole kovin vahva. värit kivat, tässä talviset. Nopeasti valmistui, paksulla langalla, seiska veikalla.








Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...