torstai 1. huhtikuuta 2010

Tätä vois syödä vaikka kuinka usein....

Jos sosekeitto on pohjanoteeraus, on tänä katkarapukastike toisessa ääripäässä. Katkarapuja riittävästi, sipulia ja maustettua ranskankermaa.... mausteena suola, pippuri ja nagaa. Päälle parmesaania ja puutarhan tuotteeista basillikaa. Menee pastan kanssa vaikka joka päivä. Katkarapuja pitää nyt syödä kun niitä vielä saa kohtuu hintaan. Tulevaisuus tulee muuttamaan tänän ravun saantia ja hintaa ratkaisevasti.
Koska olen suuri porkkanraasteen ystävä, oli lautasella myös tuota ornssia herkkua....paljon.
Jälkkärinä mämmiä ja vaniljakastiketta. Joka muuten on loistava yhdistelmä. Sitä hesarissa ollutta mämmijäätelö pitäis kans kokeilla...

4 kommenttia:

se mutsi kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että tuota vegeä voisi jopa meillä kokeilla, mutta porkkanaraasteen jättäisin ehkä pois..

riina kirjoitti...

Mä olen kyllä miettuny tätä tapaa laajentaa vege käsitettä koskemaan myös 3:a meren elävää. Ei ole reilua ja vähän naurettavaakin. Mutta en väitä, että tonnikala, lohi tai katkaravut on vegeä. Niillä vaan tulee laajennettua ruokavaliota. Ja miehän olen "vege" vain koska se sopii kropalle. Ehkä vois lisätä jotain muutakin ruokavalioon? Tai ei kuitenkaan. Liha kun ei sovi niin ei sovi...

se mutsi kirjoitti...

Mikä ihmeen naga???

riina kirjoitti...

Naga morich chili... 1,5 miljoonaa scovilleä. "normaali" on siinä 500-4000 scovilleä. Niitä on nyt tulossa jos taimet vaan jaksaa kasvaa..

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...