perjantai 28. toukokuuta 2010

raparperipiirakka


Teen hyvin harvoin ohjeesta mitään, mutta nyt kannatti tehdä. Ohje on kirjasta "vegaanin uusi keittokirja" ja ohje nimeltä "riinan raparperipiirakka" (kaima on tehnyt hyvä piirakan)
Ja näin se menee...
1 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
leivinjauhetta
vaniljaa
150g kiinteää tofua
150g margariinia
raparperia
päälle sokeria ja kanelia.
Kuivat aineet sekoitetaan ja nypitään joukkoon margariini ja tofu. Päälle raparerin palat ja sokeria ja kanelia.
225 astetta reilu puolitunta.
Lopputulos on rapea ja upea. Tofu antaa pehmeyttä, mutta piirakka pysyy silti rapeana.
Ensikeralla laitan vähän kaurahiutaleita mukaan...
Hyvää on!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihan pannupizzalta, mutta ei varmaankaan maistu siltä. Onneksi!
Marko

se mutsi kirjoitti...

Nyt on nähty tämäkin, olet käyttänyt keittokirjaa...yritäpä säästää palanen mullekin!

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...