Teen hyvin harvoin ohjeesta mitään, mutta nyt kannatti tehdä. Ohje on kirjasta "vegaanin uusi keittokirja" ja ohje nimeltä "riinan raparperipiirakka" (kaima on tehnyt hyvä piirakan)
Ja näin se menee...
1 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
leivinjauhetta
vaniljaa
150g kiinteää tofua
150g margariinia
raparperia
päälle sokeria ja kanelia.
Kuivat aineet sekoitetaan ja nypitään joukkoon margariini ja tofu. Päälle raparerin palat ja sokeria ja kanelia.
225 astetta reilu puolitunta.
Lopputulos on rapea ja upea. Tofu antaa pehmeyttä, mutta piirakka pysyy silti rapeana.
Ensikeralla laitan vähän kaurahiutaleita mukaan...
Hyvää on!!!
2 kommenttia:
Näyttää ihan pannupizzalta, mutta ei varmaankaan maistu siltä. Onneksi!
Marko
Nyt on nähty tämäkin, olet käyttänyt keittokirjaa...yritäpä säästää palanen mullekin!
Lähetä kommentti