Ihan vaan pitsan tomattikastike asiaa. Ennen yhtä rajua vatsatautia, tein kastikkeen yksinkertaisesti ketsupista ja tomaattipyreestä sekottamalla. Hyvää tuli.
Tuon yhden traakisen vatsataudin jälkeen (olin ihan varma että mä kuolen) piti keksiä korvike. Nykyään teen kastikkeen tomaattipyreestä, tomaatti murskasta ja mausteina sokeri, suola ja chili. Keitän muutaman minuutin ja kastike on valmis. Makua voi säädellä chilillä ja muilla mausteilla. Sokeri ja suola ovat tärkeitä. Sokeria pitää lisätä aina tomaattiruokiin, se poistaa metallisen maun ja suola poistaa veden maun.
Muuten pitsasta tuli hyvää ja erittäin runsas...
Onko muita hyviä tomaattikastike reseptejä tarjolla?
1 kommentti:
Valkosipulia ilman muuta mukaan...
Lähetä kommentti