Meillä pastat, joissa on tilkka öljyä ja pari valkosipulin kynttä, eivät saa suurta suosiota, vaan pastassa pitää olla syötävää, joten valitsin tämän reseptin, lisäten siihen tietenkin -pekonia, kuinkas muuten...
Tarvitaan maustamatonta broilerin rintafileetä, joka suikaloidaan
porkkanaa
Kuivattuja tatteja ohjeen mukaan, mä laitoin kanttarelleja, suppikset voisi olla liian vahvoja
kesäkurpitsaa, pieninä suikaleina
salottisipulia, suuripiirteisesti leikattuna
ja tietenkin- valkoviiniä
Pekonia kuutioina
Rukolaa, jonka minä tietenkin unohdin
Suolaa ja pippuria tietenkin
Paistetaan ensin pekoni, lisätään kana, kasvikset ja sienet, paistetaan kunnolla ja maustetaan. sitten viini, annetaann kiehua pois, tarvittaessa sienten liuotusvettä. tässä tämä. Lopuksi tagliatellen kanssa sekoitetaan lisätään rucola, mutta oli hyvää ilman rucolaakin.
1 kommentti:
Mä en epäile hetkeäkään etteikö toi olis taivaallisen hyvää..
Lähetä kommentti