perjantai 2. syyskuuta 2011

Kanapastaa tacosoossin kera

Tämä ohje on kesältä, kuten ehkä arvata saattaa. Kana ja pekoni muodostavat yhdessä hyvän liiton.

Tarvitaan:
kanaa suikaloituna ja maustamattomana tietenkin
Aurinkokuivattuja tomaatteja muutama pieneksi leikattuna
1 sipuli pilkottuna
Pekonia ehkä n. puoli pakettia pieneksi kuutioituna
Tacosoossia (meillä käytössä medium)
Tomaattimurskaa i pkt (luomua tietenkin)
Valkosipulitahnaa tai murskaa
suolaa, pippuria


Paistetaan:
pekoni,
sipuli,
kanaviipaleet,
maustetaan
Mukaan:
tomaattimurska,
valkosipulitahna,
tacosoossi esim puoli purkkia

Keitetään pienellä lämmöllä 15-20 minuuttia

Tagliatellen kanssa parhaimmillaan

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...