Siis stokkan BERLIINI päiviltä raakamakkaroita ja hapankaalia. Ihan älyttömän hyvää ja melkein vegeä.
Ensin makkarat KYLMÄÄN pannuun tai parillaan. Grilli päälle ja pekonit paistumaan. Silläaikaan kun makkarat ja pekonit paistuu, voi ottaa kaljan.
Kun pekoni on paistunut lisätään hapaankaali ja tisoonsinappi. Paistetaan ja odotetaan kaiken valmistumista ja otetaan toinen kalja.
Vegenä on paprika ja sinihomejuustolla täytetty aji fantasy. Ihania ja hyviä.Tulisuus 4.
Ja taas voi ottaa kaljan.
Älyttömän terveellistä ja hyvää. Näitä on vielä toinen satsi pakkasessa. Sillon laitan dirndin päälle.... ja otan sen kaljan....ja toisen...
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
1 kommentti:
Apuva, tähän on siis tultu -vegeystäväni vetää kaljaa ja makkaraa...
Tosin, ehkä tuo on se oikea tapa yrittää välttyä piilevältä syysdepressiolta. pItäisikö jo vaihtaa blogin nimikin?
Tyyliin,"Sekaravinnon syöjät" tms
Lähetä kommentti