tähän tarvitaan sisäpaistia, n kilo, meillä n. 800gr.
Liha laitetaan marinadiin jo 1-2 päivää ennen paistamista.
Marinadiin tulee
-punaviiniä 1dl
soijaa 1/2 dl
oliiviöljyä 1/2 dl
lisäksi murskattua valkosipulia
ja rosmariinia
nämä paistopussiin ja liha mukaan. lihaa syytä käännellä muutamia kertoja pussissa.
Sitten vaan liha pois, kuivataan pinta, jonne mustapippuria ja suolaa, paistetaan pinta ruskeaksi voissa pannulla ja uuniin 125 astetta n. 1.5h, liha n. 60-65 astetta paistilämpömittarilla.
Tämän kanssa kastikkeeksi tein lihasta lähtenyttä lientä, johon luomukermaa. Mautoin suolalla, pippurilla, timajamilla ja rosmariinilla. Yrtit tietty tuoreita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti