Tässä kakku vielä menossa uunin.
Kakkuun tulee :
Korintteja,
kuivattuja appelsiineja
sukaattia
konjakkia
200gr voita
1.5 dl sokeria
3 kananmunaa
3.5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl kanelia
1/2 tl pomeranssin kuorta
1/2 tl neilikkaa
1 ps mantelirouhetta
Tähänhän voi oikeasti laittaa ihan mitä huvittaa, pähkinöitä ym.
Sekoita korintit sukaatit ym kuivatut hedelmät konjakkiin ja anna muhia yön yli.
Vaahdotrtaan rasva ja sokeri, lisätään kananmunat. Tähän lisätään sekoitetut jauhot, mantelirouhe ja mausteet, lisätään taikinaan.
Koko höskä irtopohjaiseen vuokaan, 150 astetta about 75 minuuttia.
Sitten aletaan kakun juottoon, eli varovasti konjakkia pintaan. kakku kääreeseen ja jääkaappiin. Tämä siis täytyy tehdä hyvissä ajoin ennen joulua!
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti