sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kanatortillat chilin ystävälle, krookukset



Jonkintyyppinen tapaturma tässä nyt pääsi käymään. Olin suunnitellut parsakaalilla ja herkkusienikeitolla kuorrutettua kanaa, tuli tulistakin tulisemmat kanatortillat.

Paistoin kanapaloja, maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla ja jeeralla. Lisäsin sipulia ja valkosipulia loppuvaiheessa. Tässä vaiheessa meni vielä kivasti. Sitten tortillat, joidenka päälle cheddar-juustoa, hieman tuota kanajuttua ja RUNSAASTI sambal oelekia. Jokin ajatus tuossa vaiheessa unohtui päästä. Sitten vaan käärittiin tortillat ja päälle juustoraastetta. Uuniin kuumalle 200 astetta, kunnes saivat väriä. No ei näitä pystynyt kukaan syömään. Ei edes koirat tietenkään, että kompostiin meni. En mä jotenkin tajunnut, että se oli NIIN tulista.



Tänään oli ihana kevätpäivä, haravan varressa tuli roikuttua, näitä, eli krookuksia putkahtelee sieltä täältä nurmikosta. Kauniita ovat.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...