perjantai 4. toukokuuta 2012

Pyttipannua, laiskan kokin hyvää ruokaa

Tätä voi varioida, kuinka haluaa, mutta tässä laiskan kokin versio. Perunat kannattaa keittää jo edellisenä päivänä ja reilusti. itse lasken n. 3-4 perunaa (koirat syö loput)/ ruokailija. Lisäksi iso sipuli(1) pilkottuna ja 1 paketti (luomu)jauhelihaa, suolaa ja pippuria ja tietty kananmunaa.

Kuullotetaan sipuli, lisätään jauheliha, paistetaan ja maustetaan suolalla ja pippurilla. Lisätään kuoritut ja suuriksi paloiksi pilkotut perunat, paistetaan mukava väri pintaan ja siinä se sitten on. Mukaan paistetaan kuumalla pannulla ja öljyssä rikottu kannamuna, joka on järkevintä valuttaa suoraan lautaselle annoksen päälle.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...