kevyttä iltapalaa. Pohja on valmiit kuiva-ainekset piirakkaan, Pirkka, lisätään hieman yli 1dl vettä, ja se siinä. Taputellaan piirakkavuokaan (öljyttyyn)
Piirakkataikinan päälle 1 pieni purkki tomaatipyrettä levitetään.
Paistetaan pilkottua pekonia 1/2 pakettia, lisätään viipaloituja herkkusieniä (n. puoli pkt) ja paistetaan, vähän suolaa ja pippuria. Paistetaan viipaloitu kana (1 pkt fileitä, kolme kpl) erikseen ja sekoitetaan keskenään. Nämä levitetään piirakkataikinan päälle. Sitten vielä murustellaan aurajuustoa ja päälle emmental-juustoraasetta. uuniin 180 astetta, n. 20-30 minuuttia. Tämä oli hyvää ja maku sen kuin parani vielä seuraavan päivänä kylmänäkin. Mä en voi sille mitään, mutta nää piirakat on mun mielestä käteviä ja niitä on kiva säveltää erilaisia...
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti