sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lohta pestokastikkeella ja parmesaanilla kuorrutettuna

lohiviipale, tämä oli 500gr
Pirkka sitruunapestoa
Palasta raastettua parmesaania
suolaa ja valkopippuria myllystä

Lohi uunivuokaan maustetaan kevyesti suolalla ja pippurilla, tehdään viilto keskelle, levitetään pestoa runsaasti lohen sisälle ja päälle. Kaiken kukkuraksi parmesaania raastetaan runsaasti päälle.

Uuniin 180 astetta riittävän pitkäksi aikaa. Hyvä ja helppo arkiruoka, perunoiden kanssa syötiin.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...