sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pizzaa grillissä

Ja vielä palaan kiivaaseen grillipizzakeskusteluun. Tässä ennen grilliin menoa. Helpon ja hyvän pohjan saa kaupan valmiista pizzapohja-aineksista, johon lisätään vain vesi. Käteviä esim mökillä. Pohja levitetään alustalle ja täytellään itselle sopivilla aineksilla. Tässä nyt on pohjalla tomaattipyre, pepperonia, herkkusieniä, vähän suippopaprikaa, aurajuustoa ja päälle juustoraaste. kiven pitää siis lämmetä riittävästi, n. 10min, jonka jälkeen tämä pizza isketään kiven päälle. Grillin kansi kiinni j ajälleen kymmenisen minuuttia. Pohjasta tulee älyttömän hyvä ja rapea, eikä se pizzakaan hassumpaa ole...

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...