sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Halstrattua ahventa kesäkeittiössä

Ahven on kohtalaisen vieras tuttavuus, vaikkakin erinomaisen hyvä kala ja kun ylläoleva määrä affenia oli jääkaapissa, alkoi otsalla valua hiki. Ei hätää, kesäkeittiö pelasti taas tilanteen ja päästiin kokeilemaan halsteria. Ilmat eivät siis oleet NIIN pahat, etteikö ulkona olisi voinut olla.
Peratut ahvenet, merisuolalla suolatut.
Halsteri sekä ahvenet öljytään ruokaöljyllä ja sitten vaan halsterilla tuleen, välillä käännellen. VAU, sormin syötiin, hyvää oli.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

näemmä paras ahven resepti

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...