Ahven on kohtalaisen vieras tuttavuus, vaikkakin erinomaisen hyvä kala ja kun ylläoleva määrä affenia oli jääkaapissa, alkoi otsalla valua hiki. Ei hätää, kesäkeittiö pelasti taas tilanteen ja päästiin kokeilemaan halsteria. Ilmat eivät siis oleet NIIN pahat, etteikö ulkona olisi voinut olla.
Peratut ahvenet, merisuolalla suolatut.
Halsteri sekä ahvenet öljytään ruokaöljyllä ja sitten vaan halsterilla tuleen, välillä käännellen. VAU, sormin syötiin, hyvää oli.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
1 kommentti:
näemmä paras ahven resepti
Lähetä kommentti