Noniin, nyt ei sitten ole kuvia ruuasta käytössä. Sattuneesta syystä. Laitankin tilalle varjoliljan kuvan. Tosi oudon näköinen kukka, joka juuri nyt kukkii omenapuun alla.
Pasta oli tosi hyvää ja helppo tehdä. Ohje on Saku Tuomisen Basta-kirjasta.
Tarvitaan: tölkkitomaatteja,
raastettua inkivääriä
Basilikaa
Valkosipulia
chiliä
Persiljaa
Mozzarellaa
Freesetaan pannulla pilkottu valkosipuli kevyesti, lisätään tomaatit, pilkotaan ne, haudutetaan. raasta inkivääri sekaan, vähän chiliä, persiljaa, basilikaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lopuksi kuutioitu mozzarella. Sekoitetaan keitettyyn pastaan. Käytin pennejä.
Kirjassahan ei juurikaan ole annosohjeita ja minäkin tuon pastan varmaankin tekisin hieman eri tavoin joka kerta. hyvää se kuitenkin oli ja uudestaan teen varmasti.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
torstai 12. heinäkuuta 2012
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti