Tarvitaan ensinnäkin cannelloneja.
Täytteeksi
140gr pilkottua kinkkua
140gr pinaattia
purkki ricottajuustoa
1 kananmuna
parmesaanijuustoa raastettuna maun mukaan
mausteeksi suolaa, pippuria ja muskottipähkinää
Tämä jonkinmoiseen tehosekoittimeenm pamixiin meni meillä, ihan sössöksi. Pursottimella on helppo täyttää cannellonit. Kävi tosi näpsäkästi muuten.
Voideltuun vuokaan täytetyt cannellonit.
Päälle perinteinen juustokastike. sulata voi 25 gr kuumassa kattilassa, sekoita mukaan 2rkl vehnäjauhoja ja vähitellen liruttaen maitoa 6dl. Sekoita koko ajan. Tätä ei passaa jättää yksin. Kiehauta, raasta mukaan gruyere juustoa (ei ole pakko) 85gr.
Juustokastike cannellonien päälle ja uuniin 180 astetta 20-25 minuuttia, voi peittää foliolla, niin ei kuivahda.
No hyvää oli, mun makuuni jotenkin särmätöntä, mutta kyllä tämä alas meni.
Hervottoman pirteä lanka. Aivan ihana väri syksyn pimeitä ajatellen. Lanka 7-veljestä. Ja kantapääkin alkaa kohta sujua! Nämä valmistuivat aivan siitä ilosta, että lanka oli niin hervoton.
Seuraavaksi sitten villatakkia äidille.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
tiistai 14. elokuuta 2012
Cannelloneja pinaatin ja ricottajuuston kera -ja villasukat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti