Helppo piristävä jälkiruoka, väliruoka, piristys, mikä vaan.
5 dl vettä
1.5 dl sokeria
2 sitruunan mehu
1 luomusitruunan raastettu kuori
mintun lehtiä koristeluun
Vesi ja sokeri kiehautetaan kattilassa, sekoitetaan sitruunan mehu ja raastettu kuori. Maista maku. Lisää tarvittaessa sokeria tai sitruunaa.
Laita jäähdyttyä pakkasen kestävän vuokaan ja pakastimeen. Muutamia tunteja menee, kun jäätyy riittävästi. Kannattaa sekoitella granitaa jäätymisen aikana. Tarjoillaan sopivista astioista, mitä ne sitten ovatkaan...
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
2 kommenttia:
sika hyväääääää
on varmaan hyvää
Lähetä kommentti