sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Suppilovahveropiirakka ja syksyn värejä

Suppilovahveroista saa hyvän piirakan

Viiniköynnös sulassa sovussa villiviinin kanssa

Syksyn värit ovat nyt parhaimmillaan



Muistin, että olin unohtanut laittaa suppispiirakan ohjeen.
Pohja tehtiin valmiista jauhoseoksesta. Täytteeseen paistettiin suppiksia, kuullotettiin sipuli ja lisättiin muutama ilmakuivatun kinkun siivu. (pienittynä) Maustettiin pippurilla ja suolalla.
1 prk luomukermaa, 1 kananmuna, tuoretta raastettua parmesaania n. 1dl ja juustoraasetta (valmista) saman verran. Suolaa ja pippuria. uuniin 180, kunnes ruskistuu mukavasti.           

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...