Tämä tehty toisella kädellä. Toisella kädellä samalla pidin kolmea koiraa toisistaan erillään ja toisaalta suojauduin yhtä hyökkäilevää terminaattoria vastaan.
Tarvitaan kanafileitä 3 kpl, leikkelin suupaloiksi
pekonia, vähän yli paketti, pieneksi leikattuna
tujaus valkoviiniä (kastikkeeseen)
parmesaanijuustoa
kermaa
suolaa, pippuria
Paistetaan pekoni öljyssä, siirretään sivuun kuivumaan talouspaperin päälle
Paistetaan kana, jotta saa mukavan ruskean värin, maustetaan suolalla ja mustapippurillla
Lisätään viini, vajaa desi ja annetaan kiehua vähän aikaa.
Sitten heitetään pekonit pannulle, lisätään kermaa sellainen vajaa 2 dl, raastetaan tuoretta parmesaanijuustoa mukaan, annetaan kiehua kokoon ja tarkistetaan maku. Spagetin kanssa meni
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
1 kommentti:
Hieno ulkoasu tällä uudella plokilla. Ruuista puhumattakaan. Vegen määrä on ihan riittävällä tasolla, sitä ei kannata turhaan korostaa. ;)
Lähetä kommentti