torstai 21. helmikuuta 2013

Kermainen kanapasta

Tämä tehty toisella kädellä. Toisella kädellä samalla pidin kolmea koiraa toisistaan erillään ja toisaalta suojauduin yhtä hyökkäilevää terminaattoria vastaan.
Tarvitaan kanafileitä 3 kpl, leikkelin suupaloiksi
pekonia, vähän yli paketti, pieneksi leikattuna
tujaus valkoviiniä (kastikkeeseen)
parmesaanijuustoa
kermaa
suolaa, pippuria

Paistetaan pekoni öljyssä, siirretään sivuun kuivumaan talouspaperin päälle
Paistetaan kana, jotta saa mukavan ruskean värin, maustetaan suolalla ja mustapippurillla
Lisätään viini, vajaa desi ja annetaan kiehua vähän aikaa.
Sitten heitetään pekonit pannulle, lisätään kermaa sellainen vajaa 2 dl, raastetaan tuoretta parmesaanijuustoa mukaan, annetaan kiehua kokoon ja tarkistetaan maku. Spagetin kanssa meni


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno ulkoasu tällä uudella plokilla. Ruuista puhumattakaan. Vegen määrä on ihan riittävällä tasolla, sitä ei kannata turhaan korostaa. ;)

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...