600 gr maustamatonta porsaan sisäfilettä
1 sipuli silputtuna
1/2 tl tai maun mukaan garam masalaa
kuivattua chiliä
pikkaisen jeeraa, eli juustokuminaa
suolaa
1 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
1 tlk kookosmaitoa
tuoretta korianteria
Leikataan file ohuehkoiksi viipaleiksi, paistetaan kuumalla pannulla voissa, hieman rusketusta, maustetaan suolalla ja mustapippurilla sekä garam masalalla, laitoin myös ripauksen kuivattua chiliä mausteeksi. Sen kanssa saa olla varovainen, mutta antaa mukavaa lämpöä ruokaan sopivasti käytettynä. Kun halusin vielä hieman korostaa intialaistyyppisiä makuja, lisäsin jeeraa vähän.
Lisätään tomaatit ja lopuksi kookosmaito. Keitellään sen verran, että lihasta tulee oikein pehmeää, 15-20min. Lopuksi syytä tarkistaa maku. Maun on tarkoitus olla lämmin, mutta ei liian tulinen. Hyvät arvosanat sai.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti