Sukat kaverille |
Tämän kesän juttu oli jostain syystä meksikolainen, jota aika paljon tuli kokeiltua. Vielä kun sen tortillaprässin jostain keksisi...
ylläoleva kanataco kirjasta aitoa meksikolaista ruokaa.
kanat pitäisi vaan ajoissa muistaa laittaa marinoitumaan, ehkä jo edellisenä iltana. Eli ei vasta sinä vaiheessa, kun nälkä jo kurnii.
Marinadiin: (chipotle)
Chipotle-chilitahnaa 1rkl
1tl kanelia
1tl juustokuminaa (jauhettua)
3 valkosipulin kynttä
1 rkl oreganoa
1 rkl paprikajauhetta
1/2 tl merisuolaa
oliiviöljyä riittävästi
Lisäksi: tortillat (isoja), suikaloitua salaattia, ranskankermaa
Lisäksi: salsa: 4 tomaattia, 1/4 sipuli, korianteria ja suolaa. Pilko pieniksi sipuli ja tomaatit, mukaan korianteri ja suola ja sekoita.
Rintafileet siis marinoitumaan tunteja ennen tasaiseksi sekoitettuun marinaadiin, esim sauvasekoittimella voi marinadin sekoittaa.
Sitten vaan fileet grilliin 10 minuuttia kokonaisuudessaan. leikataan kana suikaleiksi. Heitettiin myös tortillat grillin kautta, muutama sekunti.
Eikun kokoamaan tortillaan täytteitä ja hyvää oli!
Jee! Tämä on KIVAA |
Simo ja vanha herra vesimaailmassa |
1 kommentti:
Hyvä!
Lähetä kommentti