tiistai 19. marraskuuta 2013

Taas leippää

Taas täyttetyä leipää: Leipä on pirkka chiapatta. Leikattu 3 osaan. Alimmalla tasolla on ketsuppia ja revittyä possua, josta ei ole sen enempää kerrottavaa, koska se ei ollut hyvää. Mukaan myös juustoraastetta. ( oli revitty possu kuulemma hyvää: hyvä on: 2,3 kiloa kassleria, päälle mausteitta ja kokista, uniin 7,5 tuntia ja 120 astetta. Perataan läskit yms pois ja syödään leivän päällä. Rääppeet tyynelle, jos olis Tyyne)
Ylempään kerrokseen tonnikalaa, aurajuustoa ja ananasta. Tomaattia ja juustoa päälle.
Koko komeus 200 asteeseen noin 20 minuuttia.
Hyvää oli.
Tein kans kastikkeen: ranskankermaa, smetanaa, sinappia, ketsuppia, valkosipulia, suolaa. pippuria ja savu chipotlea. Sekin oli oikein hyvää, mutta ei päässyt kuvaan.

1 kommentti:

se mutsi kirjoitti...

Toi näyttää taas hyvälle. Kevyttä iltapalaa...

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...