Taas täyttetyä leipää: Leipä on pirkka chiapatta. Leikattu 3 osaan. Alimmalla tasolla on ketsuppia ja revittyä possua, josta ei ole sen enempää kerrottavaa, koska se ei ollut hyvää. Mukaan myös juustoraastetta. ( oli revitty possu kuulemma hyvää: hyvä on: 2,3 kiloa kassleria, päälle mausteitta ja kokista, uniin 7,5 tuntia ja 120 astetta. Perataan läskit yms pois ja syödään leivän päällä. Rääppeet tyynelle, jos olis Tyyne)
Ylempään kerrokseen tonnikalaa, aurajuustoa ja ananasta. Tomaattia ja juustoa päälle.
Koko komeus 200 asteeseen noin 20 minuuttia.
Hyvää oli.
Tein kans kastikkeen: ranskankermaa, smetanaa, sinappia, ketsuppia, valkosipulia, suolaa. pippuria ja savu chipotlea. Sekin oli oikein hyvää, mutta ei päässyt kuvaan.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
1 kommentti:
Toi näyttää taas hyvälle. Kevyttä iltapalaa...
Lähetä kommentti