torstai 23. tammikuuta 2014

Lämmin tonnikalavoileipä ja keittiöhurtat

Muhkea iltapalavoileipä ja suhteellisen nopea vääntää.
Tähän ostettiin naan-leipää, mutta joku pita-tyyppinen tai what ever käy.
täytteeksi 1/2 dl majoneesia
sitruunameha rkl 1-2
tilliä silputtuna ja tuoretta
2 tlk tonnikalaa öljyssä valutettuna
tomaatin viipaleita
tuoretta pinaattia vajaa yksi purkki, mutta reilusti
suolaaa, piippuria, öljyä
Majoneesi, sitruunanmehu, tilli sekoitetaan, voi maustaa. Levitä leivän alemmalle puolikkaalle, pääälle tonnikala, pinaatti, tomaattiviipaleet, suolaa pippuria. Yläpuolikas päälle vähän puristusta. Sitten pannulle öljyä ja leivät varovasti paistumaan hetkeksi, paina lastalla tiiviiksi, muutama minuutti, sitten käännetään ja sama juttu. siinä se, ei hassumpata. Alla The Kitchen Dogs silmä tarkkana, kyllä tuo Simon katse on...

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...