Muhkea iltapalavoileipä ja suhteellisen nopea vääntää.
Tähän ostettiin naan-leipää, mutta joku pita-tyyppinen tai what ever käy.
täytteeksi 1/2 dl majoneesia
sitruunameha rkl 1-2
tilliä silputtuna ja tuoretta
2 tlk tonnikalaa öljyssä valutettuna
tomaatin viipaleita
tuoretta pinaattia vajaa yksi purkki, mutta reilusti
suolaaa, piippuria, öljyä
Majoneesi, sitruunanmehu, tilli sekoitetaan, voi maustaa. Levitä leivän alemmalle puolikkaalle, pääälle tonnikala, pinaatti, tomaattiviipaleet, suolaa pippuria. Yläpuolikas päälle vähän puristusta. Sitten pannulle öljyä ja leivät varovasti paistumaan hetkeksi, paina lastalla tiiviiksi, muutama minuutti, sitten käännetään ja sama juttu. siinä se, ei hassumpata. Alla The Kitchen Dogs silmä tarkkana, kyllä tuo Simon katse on...
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti