Pohjaan tulee 2dl vehnäjauhoja
2dl hiivaleipäjauhoja
100gr pehmeää voita
1.5tl leivinjauhetta
Mitataan pohjaan tulevat ainekset kulhoon, melko nopeasti käsin vaivataan ja sitten taikina rauhoittumaan jääkaappiin.
Täytteeseen tulee 400gr (luomu)jauhelihaa
3-4dl keitettynä riisi, keitetään lihaliemikuutiossa1 sipuli silputtuna ja kuullotettuna
n. 1-1.5dl kermaa
Mustapippuria myllystä, suolaa
Kuullota sipulisilppu, ruskista jauheliha. Mausta. Lisää keitetty riisi. Tarkista maku, lisää kerma ja sekoita.
Kauli puolesta taikinasta pohja, nosta tämä pellin päälle. Levitä täyte. Kauli puolesta taikinasta kansi ja levitä täytteen päälle, nipistä reunat kiinni. Voitele kananmunalla ja pistele haarukalla.
200-225 astettta n. 25-30 minuuttia. Ihanaa maidon kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti