Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
lauantai 3. toukokuuta 2014
Parsakausi parhaimmillaan
Parsakausi on nyt parhaimmillaan. Ja tässä kiva pikku iltapala.
Tarvitaan vihreää parsaa nippu. Katkaistaan kuiva pää mukavasti napsauttamalla. Kuoritaan parsat. Sitten sulatetaan voita ja kieritetään parsat voissa. Uuniin 180 astetta ja n. 15 minuuttia, kunnes parsat pehmeitä. Sitten raastetaan parmesaania runsaasti päälle ja muutamaksi minuutiksi uuniin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
No nyt on yritetty siistiä blogia suuntaan jos toiseenkin, ei se varmaan tähänkään lopu. Tunnisteitakin on matkan varrella tullut ihan kum...
2 kommenttia:
Näytää hyvälle ja varmaan maistui myös. Saariston äijä korvaa osan parsasta pekonilla ja käärii sitä sekaan. No, hersytellä voi eri tavoin...
Pekoni rules too :)
Lähetä kommentti