lauantai 3. toukokuuta 2014

Parsakausi parhaimmillaan




Parsakausi on nyt parhaimmillaan. Ja tässä kiva pikku iltapala.
Tarvitaan vihreää parsaa nippu. Katkaistaan kuiva pää mukavasti napsauttamalla. Kuoritaan parsat. Sitten sulatetaan voita ja kieritetään parsat voissa. Uuniin 180 astetta ja n. 15 minuuttia, kunnes parsat pehmeitä. Sitten raastetaan parmesaania runsaasti päälle ja muutamaksi minuutiksi uuniin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näytää hyvälle ja varmaan maistui myös. Saariston äijä korvaa osan parsasta pekonilla ja käärii sitä sekaan. No, hersytellä voi eri tavoin...

se mutsi kirjoitti...

Pekoni rules too :)

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...