Tämä tuli leipastua yhtenä sunnuntai-iltana. Pohja on valmis voi-tai lehtitaikina. Kaulitaan siitä sellainen mukava neliö unninpellille leivinpaperin päälle.
Kulhoon 1rkl oliiviöljyä, 1 rkl balsamietikkaa, suolaa, pippuria.
Sitten kepoisasti punasipulia muutama, lohkoihin ja jaotellaan käsin ohuemmiksi siivuiksi, tomaattia, leikataan siivuiksi ja varovasti käännellään kulhossa. Levitetään pohjan päälle. Päälle mozzarellaa. Älä laita täytettä reunoille ja tee reunoihin terävällä veitsellä ohut viilto. Uuniin n. 200 astetta n. 20 minuuttia. Se on sitten kesäloma ja työpaikan vaihto. On haikeaa.
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Tekaistiin iltapalaksi venäläinen lohipiirakka, ei paha. Tarvitaan: 400gr voitaikinaa 750 gr fileoitua lohta n. 150gr herkkusieniä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti