perjantai 30. toukokuuta 2014

Mozzarella-tomaatti-piiras

Tämä tuli leipastua yhtenä sunnuntai-iltana. Pohja on valmis voi-tai lehtitaikina. Kaulitaan siitä sellainen mukava neliö unninpellille leivinpaperin päälle.
Kulhoon 1rkl oliiviöljyä, 1 rkl balsamietikkaa, suolaa, pippuria.
Sitten kepoisasti punasipulia muutama, lohkoihin ja jaotellaan käsin ohuemmiksi siivuiksi, tomaattia, leikataan siivuiksi ja varovasti käännellään kulhossa. Levitetään pohjan päälle. Päälle mozzarellaa. Älä laita täytettä reunoille ja tee reunoihin terävällä veitsellä ohut viilto. Uuniin n. 200 astetta n. 20 minuuttia. Se on sitten kesäloma ja työpaikan vaihto. On haikeaa.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...