keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kanaa vuohenjuustotäytteellä käärittynä parmankinkkuun ja kesän aloittelua

Tähän kannattaa ostaa melko ohuita kanan fileitä.
Lisäksi tarvitaan mustapippuria, kuivattua timjamia
vuohenjuustoa
ilmakuivattua kinkkkua
kermaa
parmesaanijuustoa ja narua...

Mausta kanafileet kuivatulla timjamilla ja mustapippurilla. Tämä ei tarvitse ylimääräistä suolaa. Laita fileen päälle ohut siivu vuohenjuustoa ja kääri tämän koko höskän ympärille ilmakuivattua kinkkua. Sido koko paketti narulla kiinni. Sitten pannulle paistumaan. Hyvä muistaa, että tämä vaatii kypsyäkseen hyvän tovin. Ensin ruskistetaan, sitten annetaan muhia pannulla n. 20minuuttia ja lisätään kermaa vajaa kaksi desiä. Kerman voi maustaa vielä parmesaanijuustoraasteella halutessaan. Meillä tätä, tyyliin, minnekäs ei parmesaania mahtuisi... Riisin kanssa tai jonkun muun kanssa. Nopea pikaruoka, jos tykkää näperrellä, mun juttu se ei kyllä ihan ole...
Alla hra Simo, joka on kerrankin paikoillaan. Että on tämäkin nähty...katsoo hra Arskaa, joka nauttii auringosta ja on nyt typistyneen koiralauman vanhin. Nyt totutellaan kesään ja kiireettömyyteen. Vaikeaa sekin.


Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...