torstai 19. kesäkuuta 2014

Pikaruokaa mökillä osa 1. eli pestolla ja parmesaanilla kuorrutettua lohta

Tämän helpommaksi ei ruoan laitto voi mennä.
Tarvita lohifileetä, jonka koko sovitetaan nälkään. Meillä sellaista 600-800gr
Kaupasta samalla reissulla yksi purkki sitruunapestoa ja parmesaania
Lohi uunivuokaan, maustetaan suolalla ja mustapippurilla
Levitetään päälle sitruunapesto ja päälle raastetaan parmesaani. Eikun uuniin 180 astetta 15 minuuttia tai kunnes on kypsää.
Uusien perunoiden kanssa tietty. Jää aikaa lueskella tai oleskella ja hyvää on, vaikka kuva onkin hieman epämääräinen.

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...