aloin etsiä tätä reseptiä blogista, mutta ei sattunut silmään. Joten laitanpa sen nyt.
kuva on taas tosi kutsuva, mutta tämä on hyvää. Ja ehkä ainoa ruoka, johon käytän valmiiksi marinoitua kanaa. Tämä on helppo ja toki osaan tämän jo ulkoa, joten tästä lähtee.
tarvitset 1-2 pakettia hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 purkki punaista pestoa
1 purkki tuorejuustoa, aurinkokuivattu tomaatti
6-7 dl maitoa,
jauhoja 3/4 dl
voita n. 3 rkl
pippuria (suolaa)
lasagnelevyjä
1 sipuli
kuullota pilkottu sipuli ja paista kanat sipulin kanssa. Laita mustapippuria myllystä.
Tee bechamel-kastike, eli voi kattilaan, kuumaan, sekoita koko ajan, lisää jauhot ja sitten nauhamaisena maito koko ajan sekoittaen. Tässä voi mennä pieleen, mutta pitää olla hereillä. Itselläni aina verenpaine nousee, kun teen tätä. Sitten kun kastike sakeutuu, lisää pesto sekä tuorejuusto (mustapippuri, jota ei voi olla liikaa)
Sitten pastavuoan pohjalle hieman kastiketta, lasagnelevyt, kastiketta, kanamössöä, levyjä, kastiketta jne, päällimmäiseksi kastiketta. Uuniin 180 astetta, kunnes kypsää, 40-50 min. Yllä oleva unohtui uuniin ja ehkä oli hieman liian pitkään...Muista että lasagnen kannattaa antaa rauhoittua, ennen kuin se syödään.
Alla olevassa kuvassa Simo, jolla on identiteettikriisi, hän luulee olevansa välillä ihminen...
Arkiruokaa ja kokeilua. Aikataulujen ajastamista aamuisin. Välillä ruokitaan kompostia ja välillä juhlitaankin. Neulomista ja koiranhoitoa. Iloja ja suruja ruokapöydän äärellä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku
Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...
-
Tämä nimittäin sopii myös niille, jotka eivät pidä kurpitsasta. Onnistuin kotona hämäämään sellaisia henkilöitä onnistuneesti pyytäes...
-
Nämä tein jo aikaisemmin ja ohjeet ovat Hellapoliisin kirjasta. Piirakat tein luokan juhliin ja hyvin tekivät kauppansa. Kana-feta-pesto...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti