sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kanalasagne ja outo koira

 aloin etsiä tätä reseptiä blogista, mutta ei sattunut silmään. Joten laitanpa sen nyt.
kuva on taas tosi kutsuva, mutta tämä on hyvää. Ja ehkä ainoa ruoka, johon käytän valmiiksi marinoitua kanaa. Tämä on helppo ja toki osaan tämän jo ulkoa, joten tästä lähtee.
tarvitset 1-2 pakettia hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 purkki punaista pestoa
1 purkki tuorejuustoa, aurinkokuivattu tomaatti
6-7 dl maitoa,
jauhoja 3/4 dl
voita n. 3 rkl
pippuria (suolaa)
lasagnelevyjä
1 sipuli

kuullota pilkottu sipuli ja paista kanat sipulin kanssa. Laita mustapippuria myllystä.
Tee bechamel-kastike, eli voi kattilaan, kuumaan, sekoita koko ajan, lisää jauhot ja sitten nauhamaisena maito koko ajan sekoittaen. Tässä voi mennä pieleen, mutta pitää olla hereillä. Itselläni aina verenpaine nousee, kun teen tätä. Sitten kun kastike sakeutuu, lisää pesto sekä tuorejuusto (mustapippuri, jota ei voi olla liikaa)
Sitten pastavuoan pohjalle hieman kastiketta, lasagnelevyt, kastiketta, kanamössöä, levyjä, kastiketta jne, päällimmäiseksi kastiketta. Uuniin 180 astetta, kunnes kypsää, 40-50 min. Yllä oleva unohtui uuniin ja ehkä oli hieman liian pitkään...Muista että lasagnen kannattaa antaa rauhoittua, ennen kuin se syödään.
Alla olevassa kuvassa Simo, jolla on identiteettikriisi, hän luulee olevansa välillä ihminen...

Ei kommentteja:

Aivan sikatörkeen hyvä sitruuna-vadelma bostonkakku

Leipominen on oikeastaan aika kivaa. Ja herkkujen syöminen on vielä kivempaa. tämän ohjeen olen leikannut jostain lehdestä n. sata votta s...